Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastfrusen

Jag minns hur dina läppar hungrigt sökte mina.

Vi älskade helt och fullt.

Nu står jag här med fastfrusen tunga.

Ensam och kall.




Fri vers av Magnus P.
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-19 19:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När kärleken gör ont....
2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Magnus P.
Magnus P.

Mina favoriter
Snart är bördig jord