Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerade texten första gången hösten 2011 under alias "Inte som förut"


175 dagar senare




Lyfter blicken tillslut
Ser dig studsa däruppe bland molnen
Och det är nu
först nu
som jag förstår att min himmel faktiskt är ditt golv




Fri vers av surface to air
Läst 607 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2012-11-19 19:37



Bookmark and Share


  RedJohnSaysHi
Ett bra djup som kommer fram trots de få meningarna, väldigt bra!
2012-12-03

  Lena Själsöga Keijser
tycker om
2012-11-28

    ej medlem längre
Älskar !!! Slutet är helt underbart!
2012-11-28

  dubbelve
Det här var ett bokmärke hos mig en gång i tiden :)
2012-11-26

  Hon kallar sig poet VIP
Ja, jag tyckte att jag kände igen den :)
Och jag minns att det var särskilt den sista raden från
den som gjorde intryck. /lina

2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

surface to air
surface to air