Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräns



En gräns
man aldrig får gå över

är respektens
gräns




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-11-20 00:19



Bookmark and Share


  mare VIP
Precis så !
2012-11-24

  aol
sant
2012-11-24

    Tea Alex
Svårt bara när vissa inte har någon självrespekt.
2012-11-21

    ej medlem längre
Just så. Borde vara en självklarhet.
2012-11-20

  Lavinia Röd
Ja, men inte är det lätt då vi alla har olika definitioner av den. Men, det är viktigt tycker jag att skilja på människan och dess handlingar och ord. Det finns saker vissa gör och säger som man aldrig ska respektera.
2012-11-20

  ULJO
KLOKA ORD DU LEVERERAR
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP