Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så snopet


falnad

ibland vet man hur rätt man har från början och ändå skenar man gladeligen rakt in i glöden barfota

all in
bara en gång

 

till

 

ibland tror man sig veta klara av det
ändå

och speciellt de gånger man vet att man har rätt
från början

 

okey då jag har råd att vara imbecill
jag har levt och jag har allt
och mer därtill

bara

 

en gång till

 

och jag tog sats

och jag sprang

och sprang

 

 

all in

 

 

all in

 

 

bara en gång
till

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 125 gånger
Publicerad 2012-11-20 04:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri