Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bollen



När bollen är i rullning
måste den gå

hela vägen ner





Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-20 23:06



Bookmark and Share


  ULJO
Fint tänkt
2012-11-23

  chrissie
Inte om målet finns på halva vägen,,, eller?
2012-11-21

    Tea Alex
Ja, stannar den på mitten blir det inget bra.
2012-11-21

  aol
ja vännen så är det hela vägen ner, bra skriftat,
2012-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP