Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Corvus monedula..på eng. jackdaw


kajan ( tanka )

hösten flyr vintern



sommarn bleknar i minnen



kajan har planer:



lära sig kåltrastens sång,



sjunga vackert och få mat!




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 301 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-21 14:12



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Det var en liten smart filur! Underhållande dikt.
2012-11-22

  Ljusletaren
Denna gillade jag verkligen/kram
2012-11-22

    ej medlem längre
Du, du har en tanke bakom detta men det är nog så att tanken flyr sin kos.Så var så god och skriv en tanka om att vara en bild av dig själv. Inte illa menet men bara rättframt så.
2012-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran