Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om våndan..


efter flera dagars vånda..


tankar om stolthet,
som inte finns


bitna tungor bland
ljuva minnen


och osedd ånger bland
stumma..


..tid..


att prisa kärleken..


låta den växa fritt
där den är..


fortsätta resan
tacksam..


med molnen i
rörelse..


med solens värme
i minnet




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-21 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran