Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vilket bra efternamn Tidensström :)


om tidens ström..


ingenting har tagits bort


av minnen som funnits,


bara tårats..


tiden har lovat varligt


ta bort sorger och


bekymmer;


varsamt vagga


tidens barn


in i en annan tid..


med drömmar


ur den nya


tidens ström




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 168 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-21 16:27



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
din röst andas mjuk

bilden är att andas in
2012-11-27

  Ninananonia VIP
:) fint...
2012-11-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vaggas till ro
i sitt nya bo
inte illa få till
en sån tro!
2012-11-21

    ej medlem längre
Så mjukt och varmt det känns att läsa det här. Stannar gärna till och låter mig vaggas...
2012-11-21

  ResenärGenomLivet VIP
Här vaggas man lugnt och skönt av dina ord...
2012-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran