Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tiden flyr; tempus fugit på latin


lät tiden fly


jag kände en lust

att fly..

att det inte var för sent..

så brukade jag ju göra..

så..enkelt..


jag låtsades fly..

i tankarna..bara flyta..

lätt..

men som fisk
var det riskabelt..

att riskera livet..

..kanske min tid
hade varit ute..

..trots flyt..

-höll mig till
strömmen-


..lät tiden fly..




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 161 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-21 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran