Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det lyser om allting (choka)

..och jag kan känna,

höra ihop med allting


..stå i färska spår;

där finns inget främlingskap


..jag är ett med allt-

det lyser ljust om allting-

öppna vidder vidgas vitt




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-22 15:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner en intensiv närhet till livets innersta kärna....den brinnande eviga livssjälen.
2012-11-22

  Ninananonia VIP
Härligt...
2012-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran