Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENERGIN



Det gäller att hitta den rätta energin
den goa energin
som leder framåt

inte den dåliga energin
som bryter ner
människor

Det gäller att tänka smart
vara förutseende
på nästa
steg

inte tro att andra ska förstå
och lösa alla dina knutar

en del knutar
får förbli

just

knutar




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-22 18:55



Bookmark and Share


  chrissie
En del knutar kan få stanna,,, så länge de inte skaver!
2012-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP