Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra

Det går att mäta hur det ser ut i huvudet
Baserat på hur det ser ut omkring dig

Läskflaskan precis utanför pantpåsen
En enkel uppgift som blivit svår

Färdigmatens tallrikar staplade på hög
För smutsdisken har tagit över i din ho

Snorpappret som svämmat över påsen vid sängen
Från sist då du var sjuk

Reklamen och otvättade kläder på golvet
Det är din nya matta

Fläskängrar som kläcker ägg under sängen
Då dammsugaren är trasig

Det är lätt att leva i sin egen misär
När ingen annan finns där




Fri vers (Fri form) av 1342
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-22 23:49



Bookmark and Share


    samole
ja
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

1342
1342