Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trettiotvå

Ögon
Jag har en teckning med ögon
Gråa, röda, gröna
Pupillerna är stora
Några är alldeles för små
Något suspekt är på gång
Två ögon har helt fel perspektiv
Inverterade och förvirrande
När jag såg teckningen ta form så ville jag ha den
Hon som ritade den blev aldrig nöjd
men hon gav mig den ändå
Nu är den inramad
En tavla med ögon
Ritad på
tjack




Fri vers (Fri form) av 1342
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-04 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1342
1342