Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fem

Upprepa din kritik och få den att bli din egna sanning
Tills början av slutet har blivit till din resa hit
Om du accepterar att det inte är enkelt nu
Så blir det nog enklare att acceptera det
Hur du gör om du bryr dig
Mellan varje rad så väntar du
och orden du inte uttalat
Känner du dig starkare
Så snälla du
Stanna nu
Här




Fri vers (Fri form) av 1342
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-23 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1342
1342