Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen är elak

Världen är elak
man känner sig slak
Att ingen förstår
att ingen förmår
Att göra någonting
det händer ingenting

Världen försvinner
allting brinner
Stormarna ökar
alla bråkar
Allting krockar
ingen stoppar

Företagen styr
politikerna bryr
Sig bara om pengar
hela tiden samma refräng
Pengar krig kärnkraft
hela tiden samma huvudvärk

Sakta men säkert
var så säker
Förstörs miljön
och med ett stön
Suckar jorden tungt
ingenting är längre lugnt

Domedagsprofeterna varnar
kapitalisterna fattiga rånar
Politikerna river allt
välfärden är iskall
Företagen spyr ut gifter
överallt det brister

Jorden blir 4 grader varmare
helvetet kommer närmare











Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-23 01:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, och det kommande himmelriket!
2012-11-23

  Marianne Räf
Det blir till å duscha kallt
minst en 8 ggr. dagligen.
Hälsn.
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP