Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordfäkteri!

Idag jag hör: Ge ett giftset
till Din Man! En så skön amulett!
Men, hörde jag rätt?
Lyssnar igen! Komplett!
Engelska! Då först föll orden rätt!





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-23 12:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ok some day!
2012-11-25

  Algotezza VIP
Jag gillar ditt ordvitsande - det är jag själv svag för! Texten är utmärkt - kort och snärtig - som den är!
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt