Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inviga

 

Sitter på armstödet av din nya soffa.

Benen lätt isär,

 

handen innanför.

 

Andetagen räcker inte till.

 

Faller,

svävande

i din famn.

 

Dina kyssar 

 

landar

mjukt.

 

 




Fri vers av wildrose
Läst 341 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-11-23 15:13



Bookmark and Share


  blaite
Blir galen av detta mmh
2013-01-08

    ej medlem längre
Triggar känslor...
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose