Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
duggrågn, duggregn; dimba, dimma ; gamla svenska ord


gråklädd (tanka)


fint duggrågn bara,



tjock dimba på morgonen;



allenast en gång



sågs solen lysa genom:



vintern gråklädd så här års




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-23 15:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hörde på TV att grå är den mest neutrala färg
vi har...så vi får väl sätta till egen färg som
lyser upp...men fin beskrivning....
2012-11-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Allt grått
stort som smått
men hoppet om
ljus har ej om
intet gått, det
väntas redan så
smått, så smått...
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran