Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska rätt




Älska rätt är inte lätt

älska räcker
rätt
och

slätt




Bunden vers (Rim) av Anders Nordlander VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-23 23:01



Bookmark and Share


  chrissie
Klokt. Och vacker tanke.
2012-11-25

  ULJO
Rakt och kärleksfullt
2012-11-23

  Federico Romano
Det borde vara så..
2012-11-23

  Maiah VIP
enkelt och rakt....snyggt
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP