Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


Att föras tillbaka igen

Känslan att gå upp mot stranden
med våg bubbel runt anklarna

så befriande

men så kommer den där stora vågen
och för mig ut på djupt vatten åter igen




Fri vers av Maiah VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-23 23:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA en massa känslor i denna!
2012-11-25

    ej medlem längre
gillar det dubbeltydliga här

om än sorgligt
2012-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP