Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dubbel negation är den starkaste affirmationen


Vann tack vare trosan

Det var en gång en liten flicka
Otur hade hon
Gick längs gatan ensam
Hade tappat tron

Ikapp rann tiden ensam
"Straffa inte mig"
Den perfekta paradoxen
Ett negativt nej




Bunden vers (Annat versmått) av Tarras
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-24 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras