Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öser inspiration..

var kan jag fånga
mina ord?

har inte sett till dem
på väldigt länge,

de finns men kommer
inte ut;

kan inte tänka
på en tanke,

får inte tag på ett
enda ord;

är förbryllad och
smått förvånad..

försöker lyssna
inåt..bara tomt..

och jag som är
så pratig och
passionerad med
allt jag företar..?!

nu bara ett frågetecken..

inspirerad av andras
ord och tankar




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-23 23:46



Bookmark and Share


  Svart svan
Jag kan förstå att det måste vara förbryllande för en kvinna att få slut på orden för ett ögonblick ... :)
2012-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran