Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omkring - omringad




jag har inga färdiga bilder
men jag målar i mitt inre

jag kan inte deklamera förutsättningar
bara se dem, upptäcka dem

tala som att frodig jord var
nära som en filt i natten

omsluten runt mina kalla ensamma ben
som krymper ibland

en fjäril om sommaren betyder lycka, eller
bara en vibration jag ser

en lucka till lyckan
men lyckan vad är det?

det är ju bara det basala
närheten i samklang

de saker du vill ha nära
det du tycker om att se









Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-24 10:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Den här gjorde du mycket bra...
2012-11-25

  Dufvenberg


Vad fint !!
2012-11-24
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP