Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
roat mig med gamla ordspråk :) och tänkt på alla missförstånd som kan uppstå ur intet, ibland


en tusenmilavandring..minst

en tusenmilavandring

börjar med ett steg,

alltid..

alla vandrar genom

livet..i olika takt..

i olika sällskap..

ensamma ibland

en tid..

vissa har bråttom

ibland..

vissa står till synes
stilla..

men även den
som går sakta
kommer fram..

och han som
ser ut att stå
stilla..är på väg..

man kan hamna

i otakt på vägen:

skämta olika, ha

olika åsikter, religion

politisk syn..

man kan bli

missbedömd..

kanske uppfattas

som respektlös..

det kan lätt bli

missförstånd på

vägen..

..man kanske bara

är något oliktänkande

och..

litet glömsk..

..till exempel..ibland




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-24 23:21



Bookmark and Share


  hansensson
Klok text.
2012-11-25

  Svart svan
och Marcel Proust sa; "Den verkliga upptäcktsresan består inte i att söka efter nya vyer, utan att se med nya ögon."... missförstånd kanske uppstår därför att vi alla förstår innanför våra egna ögon, med personliga förväntningar och erfarenheter som mall, men när omgivningen inte ser ut eller beter sig som vi förväntar oss, så förstår vi inte varför...ett missförstånd som "uppstått ur intet" kanske i själva verket bottnar i ens eget oförstånd...
2012-11-25

  ULJO
En text med många ansikten, väcker många frågor. Fin bild
2012-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran