Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla röda...

Jag har skaffat en röd liten bok
där jag skriver in alla roliga
saker som jag fått vara
med om, ja minsta plus
som landat på mig
blir till en lysande
god vägledande *!

Den köpte jag när jag hörde
om kändisarnas svarta bok där de
skrev in folk som gjort dem illa i livet...

För inte vill jag ha en bok med folk som
inte tycker att jag duger. En sån karamell
väl inte suger. Nej tacka vet jag min bok
där kan jag sola mig igen på det goda som
jag har fått för det värmer ju hela tiden lika gott!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-25 08:55



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Bravo :-)
I min almanacka så finns det en speciell ruta för guldstunder under veckan. Kul att läsa vad man uppskattar det lilla, lilla i det stora, stora.
Bra ordat/ kram
2012-11-27

  Ezmeralda VIP
Tack för tipset.
Jag förde tacksamhetsdagbok en period i livet
när jag hade det kämpigt. Måste få säga att
det hjälpte mig så mycket att fokuser på
det som var positivt. Nu ska jag inhandla en lite röd bok.
2012-11-26

  ULJO
Fint skriftat
2012-11-25

  Lavinia Röd
Vilken bra idé! Suveränt!
2012-11-25

  Lars Hedlin
Härligt..gott..forsätt just så..kram
2012-11-25

  Eva Helene VIP
Vilken god idé, något att ta tillvara. Tack!
2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt