Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla mitt begär!

Lusten,varför kan den inte stillas!

Vill bara känna dig mer och mer!
Ett beroende växer fram!

Stilla min lust, ge mig njutning mätta min kropp med din,och jag dig min åtrå och lugnar ditt begär!

Nakna, heta och lyckliga ligger vi och flämtar efteråt!
Ler och ser i varandras ögon att det finns mer att hämta hos varandra!
Natten har bara börjat!




Fri vers av Angel of love
Läst 617 gånger och applåderad av 41 personer
Publicerad 2012-11-25 14:37



Bookmark and Share


    Bo Malte
härligt...
2014-11-07

    ej medlem längre
Underbar!!
2013-10-05

  Jean-Michel Orblin
Det kanske jag kan tänka mig.
Men vi känner inte varandra:)
Går morronen lika bara?
Fin text.
2013-07-25

    ej medlem längre
Inlindad lust i vackra ord, applåd !
2013-06-18

  Ankan_Anki
Ljuvligt.
2013-05-07

    Upplandspoeten
Så underbart, visst är det så tt man bara vill ha mer och mer ;)
2013-01-22

    Max Poisé
Underbart! Dagen då lusten mättas är det dags att säga godnatt!
2012-12-22

  Engel
Vissa beroenden kan man leva med... ;)
2012-11-29

  Lars Hedlin
Sensuella toner och eufori..mer och mer...
2012-11-27

    ej medlem längre
Inlevelsefullt och fokuserat
2012-11-26

    ej medlem längre
Vackert bildspråk och otroligt fin text.
2012-11-26

    ej medlem längre
Ja natten har ju det..bara börjat !!!
Fint återgett !!!
2012-11-26

  M M Mannheim VIP
Bar bor du? Jag kommer....ler...härlig känsla....det är nog många som skulle vilka stilla den åt dig....fint återgivet...Kram
2012-11-25

    Anki.A
mmmm.....har bara börjat..
2012-11-25

    ej medlem längre
Varm...
2012-11-25

    ej medlem längre
jag vet! menade kommentaren under..
2012-11-25

  Federico Romano
Det jag menar Jörgen att dom kompleterar varandra tex & bild..
2012-11-25

  mare VIP
Kärlekens eld
den är vacker
precis som din bild !
2012-11-25

  E.Eriksson
En stor bild av lust, kärlek och lycka :)
2012-11-25

    ej medlem längre
ord som ger livet mening
2012-11-25

    ej medlem längre
inget som helst gissel!..
2012-11-25

    ej medlem längre
inte då!! vacker och sensuell, är texten...
2012-11-25

  Federico Romano
En bild som talar..
2012-11-25

  Larz Gustafsson VIP
Lusten är ett gissel.
2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love