Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dess ros av brustet blad


En vind som försvann
jag vet inte var
din underbara sagolika hand
dess ofunna rorsors grav
söta finns du där
mitt rena skriks saknad
varför precis just så
av total ren förtvivlan




Fri vers (Fri form) av Marvin
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-25 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin