Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
litet om hur jag har upplevt trösten som mottagare och givare


litet om tröst..

människor i kris och sorg

vill bli bemötta med

förtåelse och äkthet,

med hjärta;

man måste bygga upp

ett förtroende,

en bro;

man måste ha en

fungerande kommunikation

och kemi;

nå varandra på bron;

ta i varandras händer-

inte nödvändigtvis

bokstavligen- och lova

finnas där så länge

som den som är i nöd

vet hur hon kan trösta

sig själv och ska gå

vidare;

kanske har den som

blivit tröstad fått

djupare insikter och

förståelse om livet...eller

döden..

vem vet..?




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 185 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-25 21:17



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så fint skriver du denna vävarande
2012-11-27

  Linda CH VIP
Kärleksfullt tänkt!
2012-11-26

  katastrofromantiker
Åh, fint.
2012-11-25

  Celticgirl VIP
mycket bra o kloka tankar! :)
2012-11-25

    ej medlem längre
gillar detta.. kram
2012-11-25

  Federico Romano
Klokt Taran..
Utan tröst kan det gå helt åt helvetet, men få förstår innan dom varit där..
2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran