Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det du gav mig!

Jag log för din skull!
Jag kände glädje för du gav mig det!

Värmen i mitt hjärta var det du som gav!
Att livet är värt att levas var det du som lärde mig!
Bara att fortsätta andas!

Fanns lycka runt dig och du gav mig lyckliga minnen!
Många skratt, mycket tårar, mycket kärlek har du gett mig!

Det börjar bli dags att betala tillbaka!
Ge dig det!!




Fri vers av Angel of love
Läst 288 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-25 23:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint..
2012-11-27

  chrissie
Den som gett,, har ju redan fått,,,ge dig!!:-)
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love