Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex

Det är upprörande hur lite man kan egentligen tar in
Efter att alla frågorna slutat snurra
Och världen återgår till det normala
Då alla färger långsamt slutar att gunga
Och mörkret slutar att ljuga
Kvar finns sen bara chocken
Om hur allt kunde vara lite mera




Fri vers (Fri form) av 1342
Läst 281 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-26 01:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt !!!
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

1342
1342