Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en imperfekt defekt och du är en defekt perfekt?

Jag är romantisk?
Jag är snäll?
Jag är poet?
Jag är en man när det behövs?

Vad fan mer begär du?
Eller är det en defekt att inte vara perfekt?
Men kanske är det även så att det är en defekt att vara perfekt... som du?




Bunden vers av Andreas Widell
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-26 11:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar det dubbla :)
2018-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Widell
Andreas Widell