Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just nu...tyst...kallt...mörkt...


Mörker...


Just nu
Mörker och tystnad
Svart som natten
Svart som sot

Jag visste
Du var där
Där jag ville vara
För din skull

Men just nu
Mörker och tystnad
Tårar och regn
Kyla
Aska och döda blommor

Jag ville varit
Där du var
Där jag visste
Du fanns

Just nu
Taggtråd i magen
Mörker och tystnad
Ensamhet och apati

Jag skulle gått
Till dit
Där du var
Där jag visste du fanns

Men nu
Bara ensam
Inte hos den som fanns innan
Inte hos den som jag vill sen
Bara mörkt och tyst
Ensam
Bara salt
I öppna blödande sår

Jag ville vara
Hos dej
Nära dej
Där du var
Där jag visste du fanns

För jag
Gillar dej
Bara så

Men nu bara
Mörker
Svärta

Och tystnad...





TT
(HSGK)


(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 445 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-11-26 12:40



Bookmark and Share


  Minkki VIP
förnämligt, enkelt om den svarta stunden - taggtråd i magen...
2012-12-02

  Eva Langrath VIP
Sorgsna ord med ett upplägg som gör att den skulle kunna tonsättas.
2012-11-30

  Annika Persson
svart tystnad
är kall sinnesrymd
värre än mörker

hårda ord
hatet svärtar
en som sot

jag visste
att du var där

vad synd
jag tycker
om dig

när jag visar
mig för dig
salt i öppet sår
2012-11-30

  Ann-sofie.
släpp in ljuset i ditt hjärta, då det värma upp din själ, ta ett andetag i taget, och känn att du lever, kramar...
2012-11-26

  Maiah VIP
det är kärlek och dess pris....vackert men det gör ont
2012-11-26

    ej medlem längre
Vackert smärtsam stämning i dina ord.
2012-11-26

    ej medlem längre
Gör ont att läsa. Så vackert, vemodigt och bra...
2012-11-26

    Birgersdotter VIP
Sorgligt
2012-11-26

  Angel of love
Mitt hjärta blöder, sorgset vackert!

2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT