Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomrum

Inte sorg
Inte ilska

Mer som avsaknaden
Inga känslor

Tomt

Det som förut var brinnande vrede

ilska

och okontrollerat raseri

Ren djuriskt vrede



Inget där

energin flödar igenom min kropp
men när den ska in i ilskans tillhåll

Energin bara flödar ut i tomrummet

Var är det?
Var är jag?




Fri vers (Fri form) av Nattpoeten
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-26 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattpoeten