Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den sista text som kommer skrivas av Nattpoeten. Detta alterego har här med dött.


Döden

Jag dör
Detta jag som jag skapat

En mörk tall mot natthimlen

Sommaren varade länge
Men hösten har fått dig att börja ruttna


Du förfaller
Grenar knäcks
De störtar ner mot marken
De träffar
tysnaden sprängs


Du mäktiga tall
Du blockerar snart inte natthimlen

Natten tar snart över
Detta som varit jag


Det ska nu dö
Men på din väg efter döden
Då ruttnar du
Ett stinkande kadaver är
Är allt som finns kvar

Och snart minns ingen dig






Farväl




Fri vers (Fri form) av Nattpoeten
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-07 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattpoeten