Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt och dag

Lila blomma
Rosa blomma

Röda ränder
Så vacker
Med daggen vilande
Och i den nattens stjärnor

De finns bara en stund
Innan solen klyvt nattens mörker

När ögat är i skyn
Då brinner daggen
Men stunden
Stunden innan solen kysst horisonten

När nattens stjärnor dansar i daggen

Och solens första ljus målar himlen lila

Då finns båda
Natt och dag

Dansande med varandra
Dansande i en droppe dagg
I en droppe dagg vilande på en lila rosa blomma
En blomma.




Fri vers (Fri form) av Nattpoeten
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-14 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattpoeten