Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söker

Jag söker
Jag letar
Vad letar jag efter?

En nyckel
Jag letar hela tiden efter nyckeln

Men jag kan inte
inte finna den

Folk som en gång var barn är nu vuxna

De löper amok i mitt synfält


Nu har de spets trosor och bh
Vuxna kroppar
Men barns ansikten



Min vän är en hund som släpper sin svarta vinterpäls

Som granbarr




Fri vers (Fri form) av Nattpoeten
Läst 250 gånger
Publicerad 2013-05-17 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattpoeten