Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur mörker

Om mörkret är ondska
Då föddes Gud ur ondska

Goda ting kan komma ur ondska


Då var jag som Lucifer
Skapad av ljus
Föll till mörker

Men till skillnad från den historien
Så reser jag mig åter till ljuset




Fri vers (Fri form) av Nattpoeten
Läst 229 gånger
Publicerad 2013-05-17 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattpoeten