Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek och monster

Jag älskade med en vacker kvinna

Vem hon var
Vem hon är
Vet jag inte

Det var på övervåningen
en smal trappa
en trappa i tall eller furu

På morgonen
Då går jag mot vinden

Det sitter en massa svarta skarvar i gräset
De kan inte höra mig

Jag springer
Försöker trampa ihjäl dem
Men de är för snabba

min fot missar deras huvuden



Jag joggar i slowmotion
Mot huset med den vackra kvinnan i


Tänker att jag borde ha en påk istället
Då hade inte skarvarna kommit undan.




Fri vers (Fri form) av Nattpoeten
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-22 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattpoeten