Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knaperstekt sork

Knaperstekt sork med vassa tillbehör
pinande vind som smeker med sig aska från öst
ett tvivel som väcks i din själ lämnar dig ingen ro
hoppet om en evig tid börjar sakta förgås
inuti dig brinner en längtan om nånting större
sanningen ska sakta uppenbara sig
risken är att det blir för någon helt annan
att du tvärtom slukas och fjättras långt innan tiden är inne
jag håller tummarna för dig.




Fri vers av Koikoi
Läst 164 gånger
Publicerad 2012-11-26 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koikoi
Koikoi