Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bilden i spegeln (choka)

bilden i spegeln


föreställer en annan


på väg att födas


utvecklas och bekräftas;


letar frågor nu,


svaren finns sedan länge;


den bild som anas


vill skölja bort gammal våg;


det finns nytt hav under den




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 233 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-26 19:28



Bookmark and Share


  Bo Axelsson
Liv, död, nytt liv. Ständig rörelse ur ett friskt hav. Stillastående göder allehanda sjukdomsalstrande mikrober. Vi har ett ansvar i det att vara mottagliga för det som vill födas genom oss..!
2012-11-26

    ej medlem längre
I dina ord anar jag ett svar på outtalade frågor. Här finns levande känslor att hämta. Tack.
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran