Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till En Sex-åring






Finnas där
i vått och torrt

det är meningen

aldrig svika
aldrig skrika

trots en dörr som slår igen
en ilsken blick

då natten är otrygg
ger jag dig åter
nallen

tiden går
och saker och ting förändras
på ytan

på djupet
har inget förändrats
sen den där dagen

då jag för första gången
fick dig i min famn





Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-26 19:35



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Finigt.
2012-11-29

  aol
en sådan fin värme här,
2012-11-26

    ej medlem längre
Dina ord är som en trygg varm famn.
2012-11-26

  chrissie
Dina rader är varma och vackra!
2012-11-26

    ej medlem längre
jag vet inte vad jag ska skriva, blir helt berörd av den ärliga kärleken!
2012-11-26

    ej medlem längre
Äkta värme & omtanke.
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP