Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktande av kärleken



Slappna av
hitta känslan

ge vingar åt dina fantasier

Fäll ner dina krampaktiga axlar

Allt behöver inte vara perfekt
allt

kan inte vara
perfekt


Kärleken är släkt med friheten




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-26 19:49



Bookmark and Share


  Magica VIP
Bra skrivet, mycket sanning i dina ord! Gillar. :) Men jag tycker personligen det vore bättre att ta bort mm. som står i slutet av din rubrik.
2012-11-28

  chrissie
Kärleken är släkt med friheten!!!
Många fina ord här!
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP