Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sju

Du kommer aldrig förlåta dig själv
Och alla andra upprepar sitt mantra
Det är inte ditt fel
Inte ditt fel
Fast för dig själv är det alltid ditt fel
Även det skrivna och den förlorade försöker övertala dig
Fast du vet bättre
Då känslan finns där
Och den förlorade varnade
Skulle aldrig klara sig utan dig
Så när du försvann
Så försvann den förlorade
Tankarna snurrar att
Det är ditt fel
Ditt fel

Så du bombar, andas och drar in
Det blir dock aldrig tyst
Du vill bort
Men problemet finns kvar
För allt du kan tänka och inse
Är att problemet är du




Fri vers (Fri form) av 1342
Läst 264 gånger
Publicerad 2012-11-27 02:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra!
2012-11-27
  > Nästa text
< Föregående

1342
1342