Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri poesi


livet självt

livet bär
sin egen mening
är
livet självt
att emotta
en gåva
att bli till
att vara
i




Fri vers av walle dickson
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-27 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

walle dickson
walle dickson