Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grönt och blått (choka)



sommarens skugga

på det stundande kalla,

blommornas livstörst;

trädens avbild på vatten..

allt som vi rörde,

allt det blå och det gröna,

väcker min längtan till liv




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 258 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-27 13:21



Bookmark and Share


  Madeleine Richter
Vackra bilder
2012-11-28

  Celticgirl VIP
verkligen fin...
2012-11-27

    ej medlem längre
Längtan med vemod och skönhet i. Blå som hoppet och grön för livets kraft.
2012-11-27

  Rise Little One
grönt och blått, vackraste färger på jorden ...
2012-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran