Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag funderar och tänker

Jag funderar och tänker
men hittar inget som blänker
När man precis börjat tro
kommer något som ger oro

Livet börjar förlora sin mening
oärlighet kommer som en försening
En del säger att de inte ljuger
döljer allting bra för de som duger

Tar en mening hoppar över en
tar en ny mening hoppar över en
Jag känner mig som en ensam varg
blir på sådana människor arg

Känner mig inte som en felfri Gud
men börjar tro att jag är en knäpp Gud
Som kämpar och sliter för vad
ingen verkar stå på min rad

Ärlighet och heder är bara dumt
oärlighet och skitsnack är inte dumt
Men jag skriker till er alla
ni som gillar att från andra nalla

En dag jag hoppas snart
står det för er alla klart
När det sista vattnet är förstört
när den sista skogen är förstörd

Då vet vi att pengar är onda
och de som dyrkat dem onda
Be då inte till Gud när ni är nära er död
utan be då till era pengar i er nöd

OCH DÖ SOM DE SKITSTÖVLAR NI VAR
FÖR JAG FÖRLÅTER ALDRIG ERT VAL




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-27 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP