Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tro, hopp och kärlek ( choka )

som hela mitt liv:

tonen jag somnade till,

den som väckte mig

med musik till varje dag..

blott en doft för dig

att tröttna på, och slänga-

vissna blommor i

sprucken vas med fel ursprung-

ord vid fel tidpunkt,

omöjligheter en masse..


..med en stor känsla,

ögonen fulla med tårar;

kvar finns tro, hopp och kärlek




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 345 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-27 22:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tro, hopp och kärlek...varma och sköna ord att somna till...
2012-11-27

  Federico Romano
Vi behöver detta, vi letar efter detta..
2012-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran