Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=D5xT1mOTC7s


allting hände aldrig dig...



..kanske kunde man vara för ärlig..

kanske hade stoltheten redan
avlidit..

några saknar dig- dikter,
en sång..eller två,
så har det lättat..

..kan låta vinden blåsa genom
benmärgen..vilt..

..krama ångesten tröstande
emellanåt..kram..

duscha..och gå vidare...

..som allting hade hänt någon
annan..

som allting aldrig hände dig...




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-28 16:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
som en hund som skakar av sig den obehagliga känslan...;)
2012-11-28

  Rise Little One
"duscha..och gå vidare...

..som allting hade hänt någon
annan.. "

om det skulle vara så lätt ;)


2012-11-28

    ej medlem längre
jag gillar det här starkt!!
2012-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran