Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snöblandat..( senryu )


..horisontalt regn;


snöblandat med stark gråblåst,


och jag går upprätt




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 214 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-11-28 16:33



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ja
det gör du
2012-11-28

  ResenärGenomLivet VIP
Kan se dej där du går, rak och stolt...
2012-11-28

    ej medlem längre
det är inte många som vågar det, ;)
2012-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran