Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
No offence, Lord Byron


Dialog mellan Poeten och Berget

 

 

jag önskar jag vore ett berg

oseende

orubbande

otänkande

okännande

 

 

vi duger som meditationspallar och stenbocksbeten 

 vinden gnager oss

magma urholkar oss

kontinentalplattor knäcker oss

vatten stäcker bräcker polerar

efter millioners eoner är vi blott sandkorn

 

 

hm...

jag önskar jag vore ett sandkorn /??/

 




Fri vers av flygia
Läst 486 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-11-28 16:52



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa kanske är sandkornet starkare när allt kommer omkring. Inte lika sårbart. Tycker om texten. Annorlunda infallsvinkel.
2013-06-17

  Aftonvännen
kanske är du en pärla?

Tiden gnager i dikten, och berget blir sand.

Jag uppskattar både känslorna och okänslorna.
2012-12-29

  Dufvenberg

Du äger:)
2012-11-29

  Lars Hedlin
Den här var bra skriven...rolig och energirik
2012-11-29

  Jaramald VIP
Sandkorn eller berg
same same ! ;)
(Om man jämför med universums storlek)
2012-11-28

  Roger L Svensson
kul
2012-11-28
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia